BEDRIJFSONTRUIMINGEN

Bij de beëindiging van een huurcontract moet een bedrijfspand, kantoor, winkel of magazijn meestal leeg worden opgeleverd. Als ervaren specialist zorgt Mattanna B.V. snel en efficiënt voor het gewenste eindresultaat. Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen wij uw wensen in kaart en stemmen deze naadloos af op de eisen van de eventuele verhuurder. Aan de hand daarvan stellen wij een op maat gemaakte offerte voor u op.

De leegruiming van een pand is niet altijd voldoende om deze op te leveren aan de verhuurder of om deze verkoopklaar te maken. Vaak zijn er herstelwerkzaamheden nodig of moet er onderhoud gepleegd worden. Wij zorgen ervoor dat de ruimte weer wordt hersteld in de oorspronkelijk staat. Denkt u daarbij aan het verwijderen van vloeren, het sausen van muren en het herstellen van schade aan deuren. Ook schoonmaakwerkzaamheden voeren wij graag voor u uit.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van de kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden, kantoren en winkels. Maar ook het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte is aan ons goed besteed.

 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp