Direct contact
Bellen
Route
Menu

Bedrijfsontruimingen

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat uitgevoerd moet worden.

Direct contact

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van de kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden, kantoren en winkels.

Bij de beëindiging van een huurcontract moet een bedrijfspand, kantoor, winkel of magazijn vaak leeg worden opgeleverd. Het team van Mattanna zorgt voor een goede en snelle oplevering.

​De leegruiming van een pand is niet altijd voldoende om deze op te leveren aan de verhuurder of om deze verkoopklaar te maken. Vaak zijn er herstelwerkzaamheden nodig of moet er onderhoud gepleegd worden. Wij zorgen ervoor dat de ruimte weer wordt hersteld in de oorspronkelijk staat. Denkt u daarbij aan het verwijderen van vloeren, het sausen van muren en het herstellen van schade aan deuren. Ook schoonmaakwerkzaamheden voeren wij graag voor u uit.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van de kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden, kantoren en winkels. Maar ook het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte is aan ons goed besteed.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. ​

Maak een afspraak

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Meer info

Ontruimingen

Kijk verder

Schoonmaak

Lees meer