Direct contact
Bellen
Route
Menu

Vastgoedbeheer

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat nog uitgevoerd moet worden.

Direct contact

Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor vastgoedonderhoud, schoonmaak en ontruimen!

Hoe beter uw vastgoed wordt onderhouden, hoe langer uw woning of bedrijf in perfecte staat blijft! Wat kan de service en de kwaliteit van het onderhoud van Mattanna hier aan bijdragen?

Wij zorgen voor topkwaliteit en een goede service maar wat houdt dat nu eigenlijk precies in? Eén van onze klanten kwam er pas geleden achter wat deze service bij Mattanna inhoudt en wij willen graag deze ervaring met u delen;

Tijdens de uitvoering van onze schoonmaakwerkzaamheden is er een lekkage in de bedrijfskeuken, wat bleek het probleem te zijn? De afvoer was verstopt en de overloop voorheen gerepareerd met een beetje kit. Onze klusjesman heeft direct de verstopping verholpen, de kit verwijderd en de overloop verlijmd met pvc lijm.

Hierna hebben de schoonmaaksters de keuken volledig droog en schoon gemaakt. Alsof de lekkage nooit heeft plaats gevonden, zoals u leest heeft het Mattanna team alle kennis onder één dak om ervoor te zorgen dat er bij problemen direct een oplossing kan worden aangeboden. Ontzettend fijn voor onze klanten en natuurlijk zijn wij supertrots op ons team!

Bent u ook opzoek naar reguliere schoonmaak en/of vastgoedonderhoud voor uw woning of bedrijf?

Vraag dan naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Meer info

Ontruimingen

Kijk verder

Schoonmaak

Lees meer