Direct contact
Bellen
Route
Menu

Vastgoedbeheer

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat uitgevoerd moet worden.

Direct contact

Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor vastgoedonderhoud, schoonmaak en ontruiming!

Hoe beter uw vastgoed wordt onderhouden, hoe langer uw woning of bedrijf in perfecte staat blijft! Wat kan de service en de kwaliteit van het onderhoud van Mattanna hier aan bijdragen?

Wij zorgen voor topkwaliteit en goede service, maar wat houdt dit nu precies in? Eén van onze klanten kwam hier laatst achter en wij willen deze ervaring graag met u delen;

Tijdens de uitvoering van onze schoonmaakwerkzaamheden bleek er een lekkage te zijn in de bedrijfskeuken. De afvoer was verstopt en de overloop was voorheen gerepareerd met alleen een beetje kit. Onze klusjesman heeft direct de verstopping verholpen. Vervolgens heeft hij van de overloop de oude kit verwijderd om het daarna te verlijmen met pvc lijm. Hierna hebben de schoonmaaksters de keuken volledig droog en schoon gemaakt. Alsof de lekkage nooit heeft plaats gevonden.

Zoals u leest heeft het Mattanna team alle kennis onder één dak om ervoor te zorgen dat er bij problemen direct een oplossing kan worden aangeboden. Ontzettend fijn voor onze klanten en natuurlijk zijn wij supertrots op ons team!

Bent u ook opzoek naar reguliere schoonmaak en/of vastgoedonderhoud voor uw woning of bedrijf?

Vraag dan nu naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Meer info

Ontruimingen

Kijk verder

Schoonmaak

Lees meer