Direct contact
Bellen
Route
Menu

Vloeronderhoud

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat uitgevoerd moet worden.

Direct contact

Bij al onze diensten maken wij gebruik van de modernste machines, materialen en werkmethoden. Onze ervaren vloerprofessionals zijn speciaal opgeleid en hebben veel kennis van materialen.

Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum en gietvloeren.

Geschikt voor diverse ondergronden

Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum, gietvloeren. Maar ook bij het schuren en oliën van houten vloeren is Mattanna B.V. uw betrouwbare partner!

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Meer info

Ontruimingen

Kijk verder

Schoonmaak

Lees meer