HENNEPPLANTAGE ONTRUIMEN

Een illegale hennepplantage in een woning zorgt voor schade, onveilige situaties en (stank)overlast. Nadat de politie alle apparatuur en planten heeft verwijderd, blijft u achter met een enorme ravage. Een project waar u de nodige hulp bij kunt gebruiken.

 

Als ervaren specialist op het gebied van ontruimingen en leegruimingen, nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Mattanna B.V.  zorgt ervoor dat de woning in een korte tijd geheel ontruimd en leeggehaald wordt. Alle spullen voeren wij af naar de daarvoor bestemde locaties, zoals recyclebedrijven. Stuiten wij op bruikbare of waardevolle spullen, bespreken we met u waar we deze kunnen afleveren. Desgewenst kunnen wij deze tijdelijk opslaan in onze opslag.

Zodra de woning of het bedrijfspand is leeggehaald, kan de aangerichte schade duidelijk in kaart worden gebracht. We bekijken samen met u, wat er moet gebeuren om het pand weer in de originele staat terug te brengen. Wij voeren deze werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. Of het nu herstelwerkzaamheden of onderhoud betreft. Desgewenst schakelen wij ons betrouwbare netwerk in voor specialistische werkzaamheden zoals elektra, loodgieter, slotenmaker, glaszetter en ongediertebestrijding.

 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak, maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp