HERSTEL WERKZAAMHEDEN

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is niet altijd voldoende om deze verkoopklaar te maken of gereed voor oplevering aan de verhuurder. Herstelwerkzaamheden door Mattanna B.V. biedt dan de uitkomst.

Door verschillende verbouwingen verkeren woningen of bedrijfspanden niet meer in de oorspronkelijke staat en door het dagelijks gebruik ervan ontstaan er bijvoorbeeld beschadigingen en gaatjes in de muur. Wij zorgen ervoor dat deze volgens de eisen en naar uw wensen worden hersteld.

Zo kunnen wij ook kluswerkzaamheden voor u uitvoeren zoals het; vervangen van glas, repareren van riolering, onderhoud aan cv, ongediertebestrijding, tuinonderhoud, het opslaan van goederen of het afvoeren van afval. Wanneer schoonmaken niet meer mogelijk is kunnen wij zelfs de wanden, de plafonds en het houtwerk van een nieuwe verflaag voorzien, wanden en deuren herstellen, behang verwijderen of een zonneschermen demonteren.

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp