7.jpg

VAKKUNDIG ONTRUIMEN

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf voor uw bedrijfsontruiming, woningontruiming, hennepplantageontruiming of de ontruiming van een extreem vervuilde woning met ervaren medewerkers die zich goed kunnen verplaatsen in uw situatie? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontruimen een woning in slechts één dag en dragen er zorg voor dat de woning casco leeg wordt opgeleverd.

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Door onze servicegerichte en klantvriendelijke instelling, weten wij als geen ander hoe wij mensen moeten benaderen en welke belangen er spelen bij de ontruiming van een woning. Door vooraf de werkzaamheden goed in kaart te brengen en goed naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat om u optimaal van dienst te zijn en uw zorgen uit handen te nemen.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp