Direct contact
Menu
Bellen
Route

Verhuizen of ontruimen

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Door onze servicegerichte en klantvriendelijke instelling, weten wij als geen ander hoe wij mensen moeten benaderen en welke belangen er spelen bij de verhuizing/ontruiming van een woning of bedrijf.

Door vooraf de werkzaamheden goed in kaart te brengen en goed naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat om u optimaal van dienst te zijn en uw zorgen uit handen te nemen.

Schoonmaak na verbouwing of renovatie

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat nog uitgevoerd moet worden. Mattanna B.V. pakt dit zeer professioneel op!

Meer info

Reguliere schoonmaak

Met betrekking tot reguliere of periodieke schoonmaak bieden wij u verschillende abonnementen aan. Van wekelijkse of twee-wekelijkse schoonmaak tot glasbewassing, wij leveren altijd kwaliteit!

Meer info

Last van lekkage of wateroverlast?

Ook bij wateroverlast in of rondom uw woning is Mattanna de specialist die u in wilt schakelen.

Meer info

Mattanna vastgoedbeheer

Dit betekend dat wij qua vastgoedonderhoud net een stapje verder gaan, naast het schoonmaken en ontruimen voeren wij verschillende (herstel)werkzaamheden uit.

Meer info

Vloeronderhoud

Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum en gietvloeren.

Meer info

Woning ontruimen

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf voor uw woningontruiming, met ervaren medewerkers die zich goed kunnen verplaatsen in uw situatie? U bent bij ons aan het juiste adres.

Meer info

Bedrijfsontruimingen

Bij de beëindiging van een huurcontract moet een bedrijfspand, kantoor, winkel of magazijn meestal leeg worden opgeleverd. Het team van Mattanna zorgt voor een goede en snelle oplevering.

Meer info

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Schoonmaak

Periodieke schoonmaak nodig?

Wij helpen u graag met een schoonmaakpakket op maat!

Maak een afspraak