OPLEVERINGSSCHOONMAAK

Nieuwbouw, verbouwingen of renovaties zorgen voor een hoop stof en vuiligheid. Na een bouw, verbouwing of renovatie van welke omvang dan ook is dan fijn als er een opleveringsschoonmaak volgt. Uw woning of bedrijf volledig fris en schoon opgeleverd! 

U kunt het natuurlijk zelf schoonmaken of u kunt de schoonmaakspecialisten van Mattanna BV inschakelen. Ons ervaren schoonmaakteam beschikt over de juiste schoonmaakmiddelen en materialen om uw woning, bedrijf of project binnen één dag schoon op te leveren. Wij stellen onze schoonmaakdiensten af op uw schema. Of dat nu voor, tijdens of na werktijd is, wij denken graag met u mee en passen ons aan conform uw ideale planning.

Maak vandaag nog een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp