PERIODIEK ONDERHOUD

Om uw woning(en) of bedrijven in goede staat te houden is periodiek onderhoud nodig. Denk hierbij aan reguliere schoonmaak, glasbewassing, onderhoud aan cv, ongediertebestrijding, tuinonderhoud, het reinigen van zuurstof en rookkanalen of het afvoeren van afval. Wanneer schoonmaken niet meer mogelijk is kunnen wij zelfs de wanden, de plafonds en het houtwerk van een nieuwe verflaag voorzien.

Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches. Deze variëren van kantoren, trappenhuizen, winkelcentra etc. op vaste tijden en in iedere frequenties, dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak.

 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. In een duidelijke en transparante offerte laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

 

Maak vandaag nog een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp