Direct contact
Bellen
Route
Menu

August 26, 2021

Geen zorgen of stress bij een verhuizing of ontruiming

Geen zorgen of stress bij een verhuizing of ontruiming!

Afgelopen week hebben wij opnieuw een verhuizing met opleveringsschoonmaak mogen uitvoeren, de eigenaren verhuisden vanuit Burgh Haamstede naar Rotterdam. Mattanna neemt alle zorgen uit handen waardoor de stress tijdens deze verhuizing minimaal is en blijft.

Onze klanten wilden hun oude woning netjes opleveren aan de nieuwe bewoners, tegelijk met dat alle inboedel verhuisd werd zijn in de oude woning alle schroeven in de muren netjes verwijderd. Op de kale verlichtingspunten zijn kroonsteentjes geplaatst. Hierna werd er een grondige opleveringsschoonmaak uitgevoerd, zelfs de zuurstofkanalen in de badkamer en keuken zijn gereinigd en ook de entree werd schoongemaakt zodat de buren geen overlast ervaren nadat de verhuizers weg zijn. De nieuwe bewoners hebben hierna hun inboedel binnen gebracht en hoefden vervolgens niet de woning ook nog eens schoon te maken.

Hoe fijn is dat!

Natuurlijk wilde onze klanten hetzelfde gemak ervaren, ook in de nieuwe woning van onze klanten werd een opleveringsschoonmaak uitgevoerd! Daarnaast werden er ook klussen uitgevoerd in de vorm van; aansluiten van witgoed, installatie van het netwerk & internet, het ophangen van verlichting, schilderijen en foto's.

Nu kunt u een verhuizing natuurlijk volledig zelf uitvoeren maar veel mensen hebben het al druk met werk of het gezin.. Het team van Mattanna heeft beide woningen vakkundig en met minimale overlast voor onze klanten, de nieuwe bewoners en de buren verhuisd en schoongemaakt.

Wilt u deze fijne service zelf ervaren? Neem dan contact met ons op!

Geen stress bij een verhuizing of ontruiming?

Wij helpen u graag verder!

Meer info

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina