Cleaning Table

DIENSTEN

Onze vakmensen staan voor u klaar en steken graag de handen uit de mouwen. Wij verzekeren u van een optimaal schoonmaakresultaat dat aansluit bij uw wensen.


Bekijk hier al onze schoonmaakdiensten.

SCHOONMAAK NA VERBOUWING

Een frisse start

U heeft een verbouwing of verhuizing achter de rug en wilt een frisse kamer of woning? Onze voorman en zijn vakmensen zorgen ervoor dat alles wordt nagelopen, lijm en kitresten worden verwijderd. Uw kamer of woning wordt weer helemaal stofvrij en schoon opgeleverd.

SCHOONMAAK KANTOREN

Een schone werkplek is een fijne werkplek

Met name bedrijven met flexplekken en bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat gaat men voor echt schoon. Wij reinigen, ontsmetten en zorgen ervoor dat alles netjes blijft werken waardoor er geen overlast is, overdag, s ’avonds of in het weekend!

ONTRUIMINGEN

Uw woning netjes opgeleverd

Wij ontruimen uw woning of kamer, verwijderen uw inboedel en voeren deze af, wij verwijderen vloerbedekking, verlichting, spijkers en schroeven en plamuren de gaatjes dicht. Wij leveren uw woning of kamer bezemschoon op, wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden tevreden bent over het resultaat.

EXTREEM VERVUILDE WONINGEN

Wij nemen alle zorg uit handen

Steeds vaker zijn er extreem vervuilde woningen en kamers in Nederland. Wij helpen u graag uw woning of kamer volledig bewoonbaar te maken. Wij starten met het opruimen van de woning en voeren de boedel af, hierna volgt de eindschoonmaak. Mattanna BV is niet voor niets dé schoonste in de regio, onze vakmensen staan voor u klaar!

NEEM CONTACT OP

Er gaat voor ons niets boven persoonlijk contact, wij komen graag langs om onze schoonmaakdiensten met u door te nemen. Voor vragen en vrijblijvend  advies kunt u ons bereiken via telefoon, WhatsApp of email.

 

©2021 door MATTANNA BV.