SLOOPWERK / DEMONTAGE

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is niet altijd voldoende om deze verkoopklaar te maken of gereed voor oplevering aan de verhuurder. Er kunnen ontruimingswerkzaamheden, en schoonmaakwerkzaamheden ook sloopwerkzaamheden aan te pas komen.

Daarvoor schakelt u een ervaren en deskundig bedrijf voor in. Mattanna B.V. brengt woningen en bedrijfspanden terug in originele staat door het slopen van bijvoorbeeld aanbouwen, schuren, muren, wanden en plafonds. Ook aanpassingen in sanitaire ruimten demonteren wij vakkundig.

 

Samen bekijken we wat er nodig is om uw woning of pand volgens de regels op te leveren aan de verhuurder of om deze in de verkoop te zetten.

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp