TUINONDERHOUD

Als u uw woning of bedrijfspand verkoop klaar maakt of gereed voor oplevering aan de verhuurder, wordt de tuin vaak over het hoofd gezien. Toch is dit een belangrijk voor de verkoop van uw woning of bedrijf.

Mattanna maakt tuinen weer netjes en overzichtelijk. Zo voeren wij snoeiwerkzaamheden uit en verwijderen wij onkruid, bomen en takken. Dat niet alleen; ook het dempen van een vijver en het afbreken van schuren en overkappingen doen wij met gemak.

Maak de tuin aantrekkelijk en laat deze direct door ons opnieuw bestraten. Een betaalbare manier om de ruimte om uw woning of pand op te knappen! Met een op maat gemaakt onderhoudscontract houden wij uw tuin continu netjes, tot aan de verkoop of oplevering. 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. In een duidelijke en transparante offerte laten we u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

 

Maak vandaag nog een afspraak. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp