opslag-units.jpg

VEILIGE OPSLAG

Een enkel meubelstuk of een complete inboedel; bij Mattanna B.V. opslag bieden wij u ruimte voor uw waardevolle spullen. In de beveiligde en verwarmde opslag houden wij dagelijks een oogje in het zeil. Onze opslag wordt grondig schoongehouden en is brandveilig. Door deze efficiënte manier van werken, profiteert u van aantrekkelijke tarieven. Beschikt u zelf niet over geschikt vervoer om uw spullen te brengen of halen? Geen enkel probleem, wij bieden u alle denkbare services onder één dak.

Dé oplossing voor het opslaan van uw spullen bij een verhuizing, renovatie, tijdelijk of langdurig verblijf in het buitenland of een kliniek of bij ruimtegebrek. U kunt de opslag op afspraak bezoeken.

Maak vandaag nog een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en maken wij vrijblijvend een offerte voor u op.

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp