VERVUILDE WONING ONTRUIMEN

Als allround schoonmaak- en ontruiming specialisten bieden wij zowel voor de particuliere als zakelijke markt onze betaalbare dienstverlening aan. Wij kunnen elke ruimte in korte tijd in originele staat terug brengen. Mattanna B.V. biedt een laagdrempelige, praktische en menselijke oplossing. Samen met u maken we een plan van aanpak om de vervuilde woning weer in originele staat terug te brengen. 

 

Wij komen graag op kort termijn bij u langs om werkzaamheden te bespreken en vrijblijvend een prijsopgaaf en planning af te geven. Na akkoord, volgt een contract, zodat er nooit onduidelijkheden ontstaan.

 

U houdt altijd één aanspreekpunt, wel zo persoonlijk, en bovendien bieden we 100% tevredenheidsgarantie.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp