Voor specialistisch vloeronderhoud bent u bij Mattanna B.V. aan het juiste adres.

Geschikt voor diverse ondergronden


Onze recycle-unit is geschikt voor het reinigen van garage- en industrievloeren, terrassen, opritten, winkelpromenades, tankstations, parkeergarages, werkplaatsen, showrooms, bedrijfsterreinen, bus- en spoorwegbedrijven, etc.

Ook bij het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum, gietvloeren en houten vloeren is schoonmaakbedrijf Mattanna B.V. uw betrouwbare partner!

Topkwaliteit, elke keer weer

Bij al onze diensten maken wij gebruik van de modernste machines, materialen en werkmethoden. Onze ervaren vloerprofessionals zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd en hebben veel kennis van materialen en technieken.

Dat geeft u de absolute zekerheid dat u de beste keuze maakt en u waardevol investeert in uw vloer.
 

Milieuvriendelijk reinigen met vakkundig resultaat

Onze unieke hogedruk vacuüm recycle-unit zorgt bij elke reinigingsprocedure voor dieptereiniging. De techniek is gebaseerd op het reinigen met heet water onder hoge druk en stoom, waardoor wel het gebruik van chemicaliën tot een minimum beperken. Dat bespaart kosten en is bovendien milieuvriendelijk. Tijdens de reiniging zuigen we het gebruikte water inclusief het vuil af naar de recycle-unit. Het vuil wordt echt verwijderd in plaats van het vuil te verplaatsen.

Bent u benieuwd naar het mogelijke resultaat bij uw eigen vloer? Maak dan direct een afspraak, en wij maken kosteloos een proefstuk schoon zoals te zien is op bovenstaande video!

NEEM CONTACT OP

Er gaat voor ons niets boven persoonlijk contact, wij komen graag langs om onze schoonmaakdiensten met u door te nemen. Voor vragen en vrijblijvend  advies kunt u ons bereiken via telefoon, WhatsApp of email.

 

©2021 door MATTANNA BV.