SPECIALISTISCH VLOERONDERHOUD

Bij al onze diensten maken wij gebruik van de modernste machines, materialen en werkmethoden. Onze ervaren vloerprofessionals zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd en hebben veel kennis van materialen en technieken. Dat geeft u de absolute zekerheid dat u de beste keuze maakt en u waardevol investeert in uw vloer.

Geschikt voor diverse ondergronden


Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum, gietvloeren. Maar ook bij het schuren en oliën van houten vloeren is Mattanna B.V. uw betrouwbare partner!

 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp