ONZE MISSIE

Mattanna B.V. is een servicegerichte dienstverlener op het gebied van schoonmaak, ontruiming en vastgoedonderhoud. Vakkundig verzorgen wij alle werkzaamheden omtrent de ontruiming van koop- en huurwoningen. Wij doen dit voor notarissen, aannemers, makelaars, advocaten, gerechtsdeurwaarders, vastgoedbeheerders, VvE’s, bewindvoerders en particulieren. Daarnaast bieden we een breed scala aan andere diensten aan;

 

Denk hierbij aan het vervangen van glas, repareren van riolering, onderhoud aan cv, het plaatsen van een badkamer of keuken, ongediertebestrijding, tuinonderhoud, het reinigen van rook en zuurstofkanalen, het opslaan van goederen of het afvoeren van afval. Wanneer schoonmaken niet meer mogelijk is kunnen wij zelfs de wanden, de plafonds en het houtwerk van een nieuwe verflaag voorzien.

Een onderscheidend bedrijf, door hoge kwaliteit, het gebruik van milieuvriendelijke middelen en uitzonderlijke service. We nemen graag de tijd voor onze klanten, zodat we hen uitstekend van dienst kunnen zijn. 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp