Direct contact
Bellen
Route
Menu

Professionele schoonmaak

Van opleveringsschoonmaak tot periodieke schoonmaak, het team van Mattanna zorgt ervoor dat uw locatie, of het nou gaat om woning, kantoor of ander type locatie, op een deskundige en verantwoorde wijze wordt schoongemaakt.

Wij stellen onze schoonmaakmiddelen en schoonmaakdiensten af op uw wensen en schema. Of dat nu reguliere of ecologische middelen worden. Wij denken graag met u mee en passen ons aan conform uw ideale planning.

Schoonmaak na verbouwing of renovatie

Bij een oplevering na verbouwing of renovatie is de schoonmaak eigenlijk het belangrijkste onderdeel dat nog uitgevoerd moet worden. Mattanna B.V. pakt dit zeer professioneel op!

Meer info

Reguliere schoonmaak

Met betrekking tot reguliere of periodieke schoonmaak bieden wij u verschillende abonnementen aan. Van wekelijkse of twee-wekelijkse schoonmaak tot glasbewassing, wij leveren altijd kwaliteit!

Meer info

Last van lekkage of wateroverlast?

Ook bij wateroverlast in of rondom uw woning is Mattanna de specialist die u in wilt schakelen.

Meer info

Mattanna vastgoedbeheer

Dit betekend dat wij qua vastgoedonderhoud net een stapje verder gaan, naast het schoonmaken en ontruimen voeren wij verschillende (herstel)werkzaamheden uit.

Meer info

Vloeronderhoud

Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum en gietvloeren.

Meer info

Woning ontruimen

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf voor uw woningontruiming, met ervaren medewerkers die zich goed kunnen verplaatsen in uw situatie? U bent bij ons aan het juiste adres.

Meer info

Bedrijfsontruimingen

Bij de beëindiging van een huurcontract moet een bedrijfspand, kantoor, winkel of magazijn meestal leeg worden opgeleverd. Het team van Mattanna zorgt voor een goede en snelle oplevering.

Meer info

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Ontruimingen

Hulp nodig met verhuizen of ontruimen?

Wij helpen u graag verder!

Meer info