Direct contact
Bellen
Route
Menu

Professionele schoonmaak

Van opleveringsschoonmaak tot periodieke schoonmaak, het team van Mattanna bv staat altijd voor u klaar. Uw pand wordt op een deskundige en verantwoordelijke wijze schoongemaakt.

Direct contact

Schoonmaakdiensten

Onze schoonmaakmiddelen en -diensten stellen wij af op uw wensen. Wij denken graag met u mee om tot een ideale planning te komen.

Schoonmaak na verbouwing of renovatie

Een verbouwing zorgt voor veel puin zoals stof, vuil, cement en lijmresten. Onze schoonmaakaanpak na een verbouwing bevat strategische en specifieke reinigingsmethoden.

Meer info

Reguliere schoonmaak

Voor reguliere of periodieke schoonmaak bieden wij u verschillende abonnementen aan. Van wekelijkse of twee-wekelijkse schoonmaak tot glasbewassing. Wij leveren kwaliteit en staan altijd voor u klaar!

Meer info

Last van lekkage of wateroverlast?

Ook bij wateroverlast in of rondom uw woning zijn wij de specialisten die u wilt inschakelen. Door onze efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat het water weer zo snel mogelijk wordt opgeruimd.

Meer info

Vastgoedbeheer

Hoe beter uw vastgoed wordt onderhouden, hoe langer uw woning of bedrijf in perfecte staat blijft! Wat kan de service en de kwaliteit van het onderhoud van Mattanna hier aan bijdragen?

Meer info

Vloeronderhoud

Onze recycle-unit is geschikt voor diverse ondergronden zoals; het reinigen van grindtapijt, natuursteenvloeren, pvc vloeren, linoleum en gietvloeren.

Meer info

Woning ontruimen

Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar bedrijf? U bent bij ons bij het juiste adres. Onze ervaren medewerkers zetten uw wensen voor de ontruiming altijd voorop.

Meer info

Bedrijfsontruimingen

Bij de beëindiging van een huurcontract moet een bedrijfspand, kantoor, winkel of magazijn vaak leeg worden opgeleverd. Het team van Mattanna zorgt voor een goede en snelle oplevering.

Meer info

Andere diensten

Vastgoedonderhoud

Ontruimingen

Hulp nodig met verhuizen of ontruimen?

Wij helpen u graag verder!

Meer info