Uw partner in schoonmaak

Bij Mattanna begrijpen we dat een schone omgeving essentieel is voor uw welzijn en productiviteit. Daarom bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten, speciaal afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om regelmatig onderhoud of een eenmalige grondige schoonmaak, ons ervaren team staat voor u klaar. Ontdek onze uitgebreide diensten hieronder:

Periodieke schoonmaak

Een schone werkplek draagt bij aan een prettige werk of leefomgeving. Met onze periodieke schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat uw VvE, kantoor, winkel of andere bedrijfsruimte altijd fris en schoon is. Wij stellen samen met u een schoonmaakschema op dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Glasbewassing

Glanzende ramen geven uw pand een professionele uitstraling. Onze glazenwassers zijn experts in het reinigen van alle soorten ramen, zowel binnen als buiten. Met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur zorgen wij voor streep loze en sprankelende resultaten. Of het nu gaat om glasbewassing door middel van osmosewater of handwas, onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw pand er altijd netjes bij staat!

Vloeronderhoud

Uw vloeren krijgen dagelijks veel te verduren. Wij bieden gespecialiseerd vloeronderhoud voor diverse soorten vloeren, zoals tapijt, hout, linoleum en tegelvloeren. Van het regelmatig stofzuigen en dweilen tot dieptereiniging en polijsten, wij zorgen ervoor dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien.

Bouwschoonmaak

Na een verbouwing of renovatie blijft er vaak veel stof en vuil achter. Onze bouwschoonmaakdiensten zorgen ervoor dat uw pand weer in topconditie wordt gebracht. Wij verwijderen bouwstof, vuil en puin, zodat u kunt genieten van een schone en veilige omgeving.

Opleveringsschoonmaak

Staat uw pand op het punt om opgeleverd te worden na een grondige verbouwing? Of gaat u verhuizen en wilt u zich alleen nog druk maken over de inrichting? Wij leveren iedere woning turn-key op! Onze opleveringsschoonmaak zorgt voor een grondige reiniging van uw nieuwbouw-verbouw of renovatieproject. Wij maken iedere ruimte spic en span, zodat u of uw nieuwe bewoners een perfect schone start kunnen maken.

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkig vuil op bijvoorbeeld terrassen, gevels en andere buitenoppervlakken biedt onze hogedrukreiniging uitkomst. Met krachtige apparatuur verwijderen wij vuil, algen, mos en andere aanslag, waardoor uw buitenruimtes er weer als nieuw uitzien.

Specialistische reiniging

Sommige schoonmaakklussen vragen om een speciale aanpak. Of het nu gaat om industriële reiniging, het schoonmaken van ernstig vervuilde woningen, het verwijderen van graffiti of dieptereiniging van keukens en sanitair, onze specialistische reinigingsdiensten bieden een oplossing voor elke uitdaging.

Verwijderen van lekkage vocht

Vochtproblemen door lekkages kunnen schade aan uw pand veroorzaken. Onze experts zijn gespecialiseerd in het verwijderen van lekkagevocht en het schoonmaken van de getroffen gebieden. Zo voorkomen we verdere schade en herstellen we een gezonde leefomgeving.

Reinigen van meubilair & vloerbedekking

Uw meubilair en vloerbedekking verdienen de beste zorg. Wij bieden dieptereiniging voor uw stoelen, banken, tapijten en vloerkleden. Met milieuvriendelijke middelen en geavanceerde technieken zorgen wij ervoor dat uw interieur weer fris en schoon is.

Ecologische gevelreiniging

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze ecologische gevelreiniging maakt gebruik van milieuvriendelijke producten en technieken om uw gevels te ontdoen van vuil, algen en aanslag. Zo zorgen wij voor een schoon en stralend pand zonder het milieu te belasten.

Waarom kiezen voor Mattanna?

  • Ervaring en Professionaliteit: Onze goed opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche.
  • Flexibiliteit: Wij passen onze diensten aan uw specifieke wensen en schema aan.
  • Kwaliteit: Wij maken gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en -technieken voor optimale resultaten.
  • Duurzaamheid: Wij hechten veel waarde aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en methoden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een schone en gezonde omgeving!

schoonmaak diensten

Schoonmaak diensten
voor iedere branche.

Uw partner voor professionele schoonmaak en schoonmaakadvies!

Bij Mattanna staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten, perfect afgestemd op uw unieke behoeften.

Bij Mattanna krijgt u als klant een vast contactpersoon toegewezen. Deze contactpersoon kent uw specifieke wensen en zorgt ervoor dat alle schoonmaakwerkzaamheden vlekkeloos worden uitgevoerd.

Zo garanderen wij consistentie en persoonlijke service. Waarom kiezen voor Mattanna? Onze professionele aanpak, duurzame methoden en klantgerichte service maken het verschil.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe Mattanna uw ruimtes fris en schoon houdt!

Logo Smart Letting
Logo Dolphijn makelaardij
Logo Bakker Bloem

Marco den Haan

Matthijs en zijn team hebben mijn woning top schoongemaakt. Er wordt goed gecommuniceerd met mij. Prijsstelling is concurrerend.

Stefan Gouweleeuw

Voor ons kantoor maken wij gebruik van de wekelijkse schoonmaak van Mattanna. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, schoon is nu eindelijk écht schoon!

Michel Soriano

Mattanna is een bedrijf dat duidelijk mikt op langdurige zakenrelaties. Matthijs is een fijne en betrouwbare partner.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.