Office Mopping

PROFESSIONELE SCHOONMAAK

Een kantoor, bedrijfspand of project moet schoon zijn. Een verzorgd, schoon interieur en exterieur weerspiegelt het imago van uw bedrijf. Daarnaast zorgt een schoon project, bedrijf of kantoor voor een prettige werksfeer en meer motivatie op de werkvloer. Een hygiënische omgeving door professionele bedrijfsschoonmaak is essentieel voor het comfort, de sfeer en productiviteit binnen uw bedrijf. 

 

Mattanna B.V. zorgt ervoor dat uw locatie, of het nou gaat om een kantoor, een bedrijfspand, een horecagelegenheid, een portiek van een VvE of een ander type locatie, op een deskundige en verantwoorde wijze wordt schoongemaakt. Wij stellen onze schoonmaakdiensten af op uw schema. Of dat nu voor, tijdens of na werktijd is, wij denken graag met u mee en passen ons aan conform uw ideale planning. 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp