Schilders-eld--1024x530.jpg

VASTGOED ONDERHOUD

Als een woning of bedrijf voor langere tijd verhuurd is geweest of leeg staat, kan er sprake zijn van achterstallig onderhoud. Behang laat los, verf op de muren vergeelt, de ruimten worden muf en de tuin raakt overwoekert.

Om deze panden toch aantrekkelijk te houden voor potentiële huurders en kopers, is een onderhoudscontract geen overbodige luxe. Mattanna B.V. zorgt ervoor dat alle ruimten netjes, fris en schoon worden gehouden en desgewenst dat ook de tuin er continu goed bijstaat.

Wij bieden u een compleet pakket aan op het gebied schoonmaak, opleveringsschoonmaak en ontruimingen. Dit betekend dat wij qua schoonmaak & ontruimingen net een stapje verder gaan, naast het schoonmaken en ontruimen kunnen wij verschillende andere werkzaamheden voor u uitvoeren.

 

Denk hierbij aan kluswerkzaamheden, het vervangen van glas, repareren van riolering, onderhoud aan cv, ongediertebestrijding, het plaatsen van een badkamer of keuken, elektrische installaties onderhouden, tuinonderhoud, het opslaan van goederen of het afvoeren van afval. Wanneer schoonmaken niet meer mogelijk is kunnen wij zelfs de wanden, de plafonds en het houtwerk van een nieuwe verflaag voorzien.

 

Wij bieden u alle denkbare services onder één dak. Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

 

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak! In een duidelijke en transparante offerte laten wij u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. 

KWALITEIT

Mattanna staat voor ontzorgen en kwaliteit, ons team gaat efficiënt en veilig voor u aan het werk. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

CERTIFICERING

Uiteraard zijn onze medewerkers in het bezit van de benodigde diploma’s om de werkzaamheden volgens de regels uit te kunnen voeren.

SERVICE

Uw wensen? Die staan bij ons voorop! Wij komen onze afspraken na en denken graag samen met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw vraagstuk.

ONZE KLANTEN

ONS
TEAM

Maak kennis met het Mattanna team, deze vakmensen staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u en uw wensen klaar! 

download.png
WhatsApp Image 2021-04-20 at 21.44.42.jp