Bellen
Route

Tweede opleveringsschoonmaak van het J. U. Smitgemaal Kinderdijk

Mattanna bedankt Denys voor de samenwerking

Bij Mattanna zijn we trots om aan te kondigen dat we voor de tweede keer de opleveringsschoonmaak van het J. U. Smitgemaal hebben mogen verzorgen in opdracht van Denys. Dit bijzondere project vereiste een gedetailleerde en grondige aanpak, en wij zijn verheugd dat wij opnieuw het vertrouwen van Denys hebben gekregen om deze taak uit te voeren.

Grondige interieurreiniging

Onze ervaren schoonmaakprofessionals hebben het interieur van het J. U. Smitgemaal tot in de kleinste details gereinigd. Met oog voor precisie en kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat elk hoekje en kiertje spic en span is, zodat het gemaal weer in een goede schone staat verkeert.

Vakkundige vloerreiniging

Onze vloerspecialist heeft zich met volle toewijding ingezet om de vloeren grondig te reinigen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen hebben wij ervoor gezorgd dat de vloeren diepgaand gereinigd werden en weer in topconditie terug gebracht zijn. Dit zorgt niet alleen voor een stralend resultaat, maar ook voor een langere levensduur van de vloeroppervlakken.

Conservering van raam- en deurkozijnen

Naast de algemene schoonmaakwerkzaamheden hebben wij ook de raamkozijnen en deurkozijnen geconserveerd. Dit zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en het onderhoud van het gebouw.

Glasbewassing binnen en buiten

De glasbewassing binnen hebben wij met de hand uitgevoerd voor een streeploos resultaat. Voor de buitenkant van de ramen hebben we gebruik gemaakt van telescoopbewassing met osmosewater, een milieuvriendelijke en efficiënte methode die zorgt voor glasheldere ramen zonder strepen of residu.

Hoogwerker ondersteuning van Jansen Materialen

Om de glasbewassing aan de buitenzijde kwalitatief goed uit te kunnen voeren, hebben wij gebruik gemaakt van een hoogwerker van Jansen Materialen. Deze hoogwerker stelde ons in staat om zelfs de moeilijk bereikbare ramen moeiteloos en veilig te reinigen.

Dankwoord

Wij willen graag Denys bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking bij dit project. Daarnaast willen wij onze toegewijde medewerkers bedanken voor hun harde werk en professionaliteit, zonder hen was dit resultaat niet mogelijk geweest. Ten slotte gaat onze dank uit naar Jansen Materialen voor het snelle schakelen en zoals altijd de uitstekende service.

Met de opleveringsschoonmaak van het J. U. Smitgemaal hebben we laten zien dat we in staat zijn om complexe en uitdagende schoonmaakprojecten met succes uit te voeren. Bij Mattanna streven wij altijd naar perfectie en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer van zulke mooie projecten te realiseren en onze expertise verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor uw project kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen.

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.