Bellen
Route

Schoonmaak na verbouwing of renovatie

Het team van Mattanna is gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak; zij verwijderen alle stof en cement-, kit-, lijm- en verfresten. Dagelijks worden wij door particulieren en bedrijven ingehuurd voor het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak. Meestal betreft het een opleveringsschoonmaak na verbouwing of renovatie van een woning of voor of na een verhuizing.

Bent u bijna klaar met verbouwen en wilt u de opleveringsschoonmaak uitbesteden? Wij voeren graag het schoonmaakwerk voor u uit! Onze ervaring maakt dat wij efficiënt te werk gaan. Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden uit met de modernste schoonmaakmaterialen en (ecologische) middelen mocht dit uw voorkeur zijn.

Wij voeren de schoonmaak uit met vaste opleverteams, die goed op elkaar ingespeeld zijn. Iedere schoonmaker heeft zijn/haar eigen specialiteit en waar nodig ondersteunen wij elkaar natuurlijk. Tijdens de opleveringsschoonmaak worden afhankelijk van uw wensen de badkamer, keuken, toilet, ramen, gevels en vloeren grondig gereinigt.

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.