Mattanna BV is een ontruimings-en schoonmaakbedrijf gevestigd in Vlaardingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van Aannemers, VVE beheerders, Gerechtsdeurwaarders, Makelaardijen & Vastgoedbeheerders. Wij doen dat door een compleet pakket aan te bieden op het gebied schoonmaak, opleveringsschoonmaak en ontruimingen. 

 

Dit betekend dat wij qua schoonmaak & ontruimingen net een stapje verder gaan, naast het schoonmaken en ontruimen kunnen wij verschillende andere werkzaamheden voor u uitvoeren.

 

Denk hierbij aan kluswerkzaamheden, het vervangen van glas, repareren van riolering, onderhoud aan cv, ongediertebestrijding, tuinonderhoud, het opslaan van goederen of het afvoeren van afval. Wanneer schoonmaken niet meer mogelijk is kunnen wij zelfs de wanden, de plafonds en het houtwerk van een nieuwe verflaag voorzien.

 

Met Mattanna BV heeft u één betrokken aanspreekpunt voor het schoonmaken, ontruimen en opleveren van uw portefeuille aan woning(en) en/of bedrijven.

ONZE KLANTEN

Mattanna BV schoonmaakdiensten

DIENSTEN

Onze vakmensen staan voor u klaar en steken graag de handen uit de mouwen. Wij verzekeren u van een optimaal resultaat dat aansluit bij uw wensen.

 

Bekijk hier al onze diensten.

SCHOONMAAK NA VERBOUWING

Een frisse start

U heeft een verbouwing of verhuizing achter de rug en wilt een frisse kamer of woning? Onze voorman en zijn vakmensen zorgen ervoor dat alles wordt nagelopen, lijm en kitresten worden verwijderd. Uw kamer of woning wordt weer helemaal stofvrij en schoon opgeleverd.

SCHOONMAAK KANTOREN

Een schone werkplek is een fijne werkplek

Met name bedrijven met flexplekken en bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat gaat men voor echt schoon. Wij reinigen, ontsmetten en zorgen ervoor dat alles netjes blijft werken waardoor er geen overlast is, overdag, s ’avonds of in het weekend!

EXTREEM VERVUILDE WONINGEN

Wij nemen alle zorg uit handen

Steeds vaker zijn er extreem vervuilde woningen en kamers in Nederland. Wij helpen u graag uw woning of kamer volledig bewoonbaar te maken. Mattanna BV helpt u bij het reinigen van extreme en uitzonderlijke situaties. Wij worden niet voor niets dé schoonste in de regio genoemd, onze vakmensen staan voor u klaar!

Carrying Cleaning Supplies

VLOERONDERHOUD

Direct een schone vloer

Ook bij het reinigen van grindtapijt, pvc vloeren, linoleum, gietvloeren en houtvloeren is schoonmaakbedrijf Mattanna B.V. uw betrouwbare partner. Wij maken enkel gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast wordt het water dat gebruikt wordt om uw vloer schoon te spoelen meteen weer opgezogen.

Vacuuming
Cleaning Materials

ONTRUIMINGEN

Uw woning netjes opgeleverd

Wij ontruimen uw woning of kamer, verwijderen uw inboedel en voeren deze af, wij verwijderen vloerbedekking, verlichting, spijkers en schroeven en plamuren de gaatjes dicht. Wij leveren uw woning of kamer bezemschoon op, wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden tevreden bent over het resultaat.

Elegant Female

Ik ben zeer tevreden over de service en werkzaamheden van Mattanna. Zelfs buiten kantooruren bereikbaar en binnen no-time werd de woning opgeleverd.

D. Waelvert

NEEM CONTACT OP

Er gaat voor ons niets boven persoonlijk contact, wij komen graag langs om onze schoonmaakdiensten met u door te nemen. Voor vragen en vrijblijvend  advies kunt u ons bereiken via telefoon, WhatsApp of email.

 

©2021 door MATTANNA BV.

Auxilia Coaching