Bellen
Route

VvE Fluiter in Capelle aan den IJssel

Mattanna start schoonmaakonderhoud bij VvE de Fluiter

Bij Mattanna zijn we verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk zijn gestart met het schoonmaakonderhoud bij VvE de Fluiter in Capelle aan den IJssel. Onze inzet voor kwaliteit en detailgerichtheid zorgt ervoor dat de drie appartementencomplexen die deel uitmaken van deze VvE iedere week grondig en professioneel worden gereinigd. We willen graag delen welke specifieke werkzaamheden we hebben uitgevoerd om deze woonomgeving schoon, fris en uitnodigend te maken.

Uitgebreide reinigingsdiensten voor drie appartementencomplexen

Onze eerste prioriteit was het grondig reinigen van de drie appartementencomplexen. Onze ervaren teams hebben elk gebouw zorgvuldig onder handen genomen, waarbij we ervoor zorgden dat alle gemeenschappelijke ruimtes, gangen en andere gedeelten grondig werden schoongemaakt. Dit draagt bij aan een hygiënische en prettige leefomgeving voor alle bewoners.

Glasbewassing van trappenhuizen en entrée’s

Schone ramen zijn essentieel voor een heldere en uitnodigende uitstraling van elk gebouw. Daarom hebben wij de glasbewassing van de trappenhuizen en entrée’s met de grootste zorg uitgevoerd. Onze professionals gebruikten de nieuwste technieken en schoonmaakmiddelen om ervoor te zorgen dat elk raam brandschoon en streeploos is. Dit geeft de gebouwen een frisse uitstraling en verhoogt het wooncomfort.

Verwijdering van stickerresten op brievenbussen

Stickerresten op brievenbussen kunnen een slordige indruk achterlaten. Bij Mattanna begrijpen we het belang van een nette entree. Daarom hebben we alle stickerresten zorgvuldig verwijderd, zodat de brievenbussen er weer netjes en verzorgd uitzien. Dit oog voor detail maakt een groot verschil in de algehele uitstraling van het pand.

Grondige reiniging van deurmatten

De deurmatten van de entrée’s zijn vaak de eerste verdedigingslinie tegen vuil en stof van buitenaf. Om ervoor te zorgen dat deze matten hun werk optimaal kunnen doen, hebben we ze gereinigd met een sproei/extractiemachine. Deze dieptereiniging verwijdert vuil en verfrist de matten.

Verwijdering van spinnenrag en stof

Spinnenrag en stof kunnen snel ophopen, vooral in gemeenschappelijke ruimtes en hoeken van gebouwen. Wij hebben elk verdiepingsniveau zorgvuldig geïnspecteerd en al het spinnenrag en stof verwijderd. Dit zorgt voor een schonere, hygiënische en aangenamere omgeving voor de bewoners.

Liftreiniging en behandeling van RVS

De liften in de gebouwen zijn intensief gebruikt en verdienen daarom speciale aandacht. Onze professionals hebben de liften grondig gereinigd en het roestvrij staal (RVS) behandeld om het glanzend en in optimale staat te houden. Schone en goed onderhouden liften dragen bij aan een positieve ervaring voor de bewoners en bezoekers.

Onderhoud en behandeling van linoleum vloeren

Linoleum vloeren zijn duurzaam en stijlvol, maar vereisen regelmatig onderhoud om hun beste uitstraling te behouden. Wij hebben de linoleum vloeren in de gebouwen gestript en opnieuw in de was gezet. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vloeren er niet alleen schoon en glanzend uitzien, maar ook beschermd zijn tegen slijtage en schade.

Reiniging van containerruimten en fietsenstallingen

Een schone containerruimte en fietsenstalling dragen bij aan een hygiënische woonomgeving. Onze teams hebben deze specifieke gebieden grondig gereinigd, zodat ze vrij zijn van vuil, geurtjes en andere verontreinigingen. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor de bewoners, maar helpt ook om ongedierte op afstand te houden.

Waarom kiezen voor Mattanna?

Bij Mattanna streven we naar de hoogste kwaliteit in schoonmaakonderhoud. Onze uitgebreide en grondige aanpak zorgt ervoor dat elke ruimte, groot of klein, perfect schoon en onderhouden is. Wij geloven dat een schone omgeving bijdraagt aan het welzijn en comfort van alle bewoners. Onze inzet voor detail en professionaliteit maakt ons de ideale partner voor uw schoonmaakbehoeften.

Neem contact op met Mattanna voor uw VvE

Bent u op zoek naar betrouwbaar en professioneel schoonmaakonderhoud voor uw VvE? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Mattanna staan we klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw pand in topconditie te houden.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte en ontdek de Mattanna-kwaliteit!

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.