Bellen
Route

Een woningontruiming, wat komt daar nou allemaal bij kijken?

Een woningontruiming kan een lastig moment zijn om mee te maken, het is vaak nodig na een verhuizing of overlijden. Wanneer u zelf hier geen tijd door werk of gezin of de emoties gewoon te hoog zijn is het verstandig om een ervaren ontruimingsdienst in te schakelen. Mattanna is uw specialist bij ontruimingen!

Geen enkele woningontruiming is gelijk. Dat geldt ook voor de kosten van een professionele woningontruiming. Een kleine kamerontruiming is goedkoper dan een omvangrijke woningontruiming. Wanneer u ons als particulier benaderd, dan komen wij altijd op afspraak bij u langs. Samen met u worden de ruimtes in kaart gebracht die ontruimd dienen te worden, er wordt een inschatting gemaakt van de hoeveelheid inboedel, of de woning eenvoudig te bereiken is en of u gebruik wilt maken van onze overige dienstverlening. Op basis van de hoeveelheid inboedel wordt er een berekening gemaakt, dit is nodig om duidelijk te krijgen of er een container nodig is (Denk hierbij aan extreem vervuilde woningen) of dat de inboedel direct afgevoerd kan worden. Hierna wordt een offerte op maat voor u gemaakt.

Welke werkzaamheden worden standaard uitgevoerd bij een ontruiming?

  • Inboedel uit de woning verwijderen.
  • Schroeven en spijkers uit muren en plafond verwijderen.
  • Gordijnrails verwijderen.
  • Kroonsteentjes op verlichtingspunten bevestigen.
  • Bezemschoon opleveren.
  • Laminaatvloer en ondervloer verwijderen (mits de ondervloer niet verlijmd is).

Tijdens het hele proces van de ontruiming heeft u één aanspreekpunt in de vorm van een contactpersoon van Mattanna. Deze contactpersoon houdt u volledig op de hoogte van de vorderingen tijdens de ontruiming. Als woningontruiming specialisten kunnen wij u vrijwel volledig ontzorgen door u extra diensten aan te bieden zoals: behang afstomen, opleveringsschoonmaak, reiniging van zuurstof en rookkanalen, ongediertebestrijding, schilderen van de woning, grofvuildienst, herstelwerkzaamheden, inboedelopslag, sleutelservice, trap- en vloerbekleding verwijderen of ander vastgoedonderhoud dat uitgevoerd dient te worden.

Wij bieden onze aanvullende diensten uitsluitend in combinatie met een woningontruiming aan. Als u akkoord bent met onze offerte, dan komen wij op de afgesproken datum naar u toe voor het uitvoeren van de woningontruiming. Na afloop ontvangt u een factuur voor de verrichte werkzaamheden en een factuur voor de verwerkingskosten.

Inboedel die herbruikt kan worden bieden wij aan bij een kringloopwinkels, inboedel die niet hergebruikt kan worden brengen wij naar een afvalverwerkingsbedrijf. Er kan vooraf een schatting worden gemaakt van de verwerkingskosten, deze kosten kunnen relatief lager uitvallen wanneer veel inboedel naar kringloopwinkels kan worden gebracht.

Wilt u ook een woningontruiming laten uitvoeren zonder zorgen of heeft u verder nog vragen over een ontruiming? Neem dan  op!

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.