Bellen
Route

Uw vloer laten reinigen?

Regelmatig haalt u, of het schoonmaakbedrijf, de stofzuiger door uw huis, kantoor, schoolgebouw, medische instelling of andere ruimte. Misschien zelfs een natte dweil met schoonmaakmiddel, zodat de vloer weer even schoon lijkt. Maar het grondig, professioneel reinigen gaat net een stap verder qua diepte reiniging.


Van grindtapijt, een natuurstenen vloer, marmoleum of linoleum of het schuren en lakken van een houten vloer. Wij hebben vloerspecialisten die uw vloer op professionele wijze behandelen en herstellen. Iedere vloer heeft specifieke aandacht nodig op het gebied van reiniging en onderhoud. Op de juiste manier een vloer laten polijsten of zoeten vraagt om een zorgvuldige aanpak en een uiterst vakkundige techniek. Het Mattanna team heeft de juiste kennis en werkt met de nieuwste middelen en apparatuur, wij staan voor kwaliteit en dat ziet u terug aan uw vloer!

Zo houden onze vloerspecialisten zich bezig met onderhoud van vloeren in de horeca, in de gezondheidszorg, bij verschillende kantoren, winkels en particuliere woningen. Steeds gericht op hetzelfde doel: de vloer weer laten glanzen alsof hij gisteren is gelegd!

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.