Ecologische
gevelreiniging.

Wilt u een stralend schone gevel of is uw dak aan een goede schoonmaakbeurt toe? Dankzij onze unieke reinigingsmethode kunnen wij met lage druk zorgen dat uw gevel of dak zonder schade schoon wordt gemaakt. Al onze materialen zijn biologisch afbreekbaar; uw tuin en de planten die er in staan worden door onze middelen niet aangetast. Wilt u kosteloos een proefstuk op uw gevel laten uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

Uw specialist in gevelreiniging.

Gevelreiniging door middel van SoftWash is een revolutionaire en veilige methode om uw onroerend goed een fris en schoon uiterlijk te geven. SoftWash maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën om vuil, insectennesten, spinnenwebben en stof direct te verwijderen. Daarnaast doodt het onmiddellijk algen, bacteriën, schimmels, korstmossen en meeldauw, wat resulteert in een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.SoftWash gebruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedrukreiniging. Onze chemicaliën doen meer dan alleen reinigen; ze dringen diep door in het materiaal, ontsmetten het oppervlak en verwijderen het wortelstelsel van de organismen volledig. Het behandelen van uw pand met SoftWash is vergelijkbaar met ongediertebestrijding.

Hogedrukreiniging kan schadelijk zijn en beschadigingen veroorzaken tijdens het reinigen. Bovendien biedt hogedrukreiniging slechts een oppervlakkige schoonmaak, waarbij organismen zoals algen, bacteriën, schimmels, mossen en meeldauw alleen oppervlakkig worden verwijderd. Dit bevordert juist de groei van deze organismen. Als deze organismen niet volledig worden gedood, groeien ze sneller terug dan voorheen. SoftWash is daarom bijzonder effectief omdat het de organismen tot in het wortelstelsel doodt, waardoor nieuwe aangroei alleen ontstaat zoals bij een nieuwbouwpand.

Voordelen van SoftWash:
Verhoogde waarde van uw onroerend goed
Verbeterde algemene indruk
Verlengde onderhoudsinterval
Vaak lagere energiekosten
Vaker voordeliger dan vervangen

Gezondheidsvoordelen
100% biologisch afbreekbaar binnen 20 dagen
Ecologisch verantwoord en veilig
Lagere jaarlijkse onderhoudskosten
Uw bijdrage aan milieubewuste reiniging

Logo Smart Letting
Logo Dolphijn makelaardij
Logo Bakker Bloem

Marco den Haan

Matthijs en zijn team hebben mijn woning top schoongemaakt. Er wordt goed gecommuniceerd met mij. Prijsstelling is concurrerend.

Stefan Gouweleeuw

Voor ons kantoor maken wij gebruik van de wekelijkse schoonmaak van Mattanna. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, schoon is nu eindelijk écht schoon!

Michel Soriano

Mattanna is een bedrijf dat duidelijk mikt op langdurige zakenrelaties. Matthijs is een fijne en betrouwbare partner.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.