Glasbewassing voor kantoor, bedrijfspand en VVE.

Schakel de hulp in van het team van Mattanna als u de glasbewassing van uw bedrijfsruimte, kantoor of voor de VVE door een professioneel bedrijf wilt laten uitvoeren. Periodiek reinigen en onderhoud van het glas draagt bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf of pand; uw visitekaartje. Mattanna wast uw ramen, maar reinigt ook omlijstingen, kozijnen en deuren.

Dit komt niet alleen de uitstraling van uw pand ten goede, maar draagt ook bij aan een langere levensduur van uw bedrijfspand of appartementencomplex.

Offerte aanvragen
over ons

Maatwerk glasbewassing.

Ieder pand is anders en daarom vraagt glasbewassing om maatwerk. We komen uw pand graag samen met u bekijken. Als wij elkaar zien, heeft u alle ruimte om vragen te stellen en uw wensen aan ons door te geven. Na deze inventarisatie zullen wij u laten weten wat de kosten zijn en wanneer wij eventueel kunnen starten met de (periodieke) glasbewassing. Bent u op zoek naar gevelreiniging of totaalonderhoud van uw pand? Ook deze service bieden wij!

Maatwerk & Zorg

Milieuvriendelijke producten.

Door gebruik te maken van milieuvriendelijke producten en machines behalen wij een mooi resultaat en hebben we oog voor duurzaamheid. Wij beschikken over hoogwerkers en het zogenaamde telescoopglasbewassing systeem met Osmose water. Met behulp van het moderne telescoopglasbewassing systeem weten wij ook de moeilijkst bereikbare gebieden te vinden en zorgen wij ervoor dat geen plekje wordt overgeslagen. Met Osmose water is het niet meer nodig om zeep of chemicaliën te gebruiken waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Bovendien laat Osmosewater geen strepen of vlekken achter.

veelzijdigheid aan diensten

De service van Mattanna.

Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in professionele glasbewassing, voldoen uiteraard aan alle wettelijke voorschriften en normen en hebben gekwalificeerd personeel. U heeft aan Mattanna een betrouwbare partner, wij staan wij voor service en kwaliteit! Met onze klantgerichte benadering en een vast contactpersoon krijgt u een persoonlijke service met aandacht voor uw specifieke wensen en eisen.

Logo Smart Letting
Logo Dolphijn makelaardij
Logo Bakker Bloem

Marco den Haan

Matthijs en zijn team hebben mijn woning top schoongemaakt. Er wordt goed gecommuniceerd met mij. Prijsstelling is concurrerend.

Stefan Gouweleeuw

Voor ons kantoor maken wij gebruik van de wekelijkse schoonmaak van Mattanna. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, schoon is nu eindelijk écht schoon!

Michel Soriano

Mattanna is een bedrijf dat duidelijk mikt op langdurige zakenrelaties. Matthijs is een fijne en betrouwbare partner.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.