over ons

Partner in bouwopruiming en schoonmaak.

Bij Mattanna begrijpen we dat een schone en georganiseerde bouwplaats essentieel is voor het succes van elk bouwproject. Als toonaangevend schoonmaakbedrijf zijn we trots om u een uitgebreide dienstverlening aan te bieden op het gebied van bouwopruiming en het schoonmaken van bouwketen, bouwterreinen en bouwprojecten. Met onze deskundige bouwopruimers en hoogwaardige reinigingsdiensten streven we ernaar om uw bouwplaats niet alleen schoon, maar ook veilig en efficiënt te houden.

schoonmaak schaftkeet

Onze Dienstverlening:

Bouwopruimers:Onze ervaren en toegewijde bouwopruimers zijn experts in het verwijderen van bouwafval, het opruimen van puin en het organiseren van de werkruimte. Of het nu gaat om een grote bouwplaats of een kleinschaliger renovatieproject, onze bouwopruimers zorgen voor een efficiënte en professionele aanpak. Met oog voor detail en veiligheid zorgen ze ervoor dat uw bouwplaats schoon, georganiseerd en vrij van gevaarlijke materialen is.

Schoonmaken van Bouwketen:
Na een lange dag hard werken, verdienen uw bouwvakkers een schone en frisse omgeving om te ontspannen en te rusten. Onze schoonmaakspecialisten zorgen voor het grondig reinigen van bouwketen, waarbij ze stof, vuil en andere verontreinigingen verwijderen. Zo kunnen uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag gaan.

Schoonmaken van Bouwterreinen:Een opgeruimd bouwterrein is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook essentieel voor de veiligheid van alle betrokkenen. Onze schoonmaakteams staan paraat om uw bouwterrein te reinigen en te onderhouden, waarbij ze alle soorten afval en rommel verwijderen. Van het opruimen van bouwmaterialen tot het schoonmaken van wegen en paden, wij zorgen ervoor dat uw bouwterrein veilig en toegankelijk blijft voor iedereen.

Schoonmaken van Bouwprojecten:Of het nu gaat om een nieuw gebouw, een renovatieproject of een herontwikkelingsproject, het schoonmaken van het eindresultaat is van cruciaal belang voor een geslaagd oplevering. Onze schoonmaakteams zijn gespecialiseerd in het verwijderen van stof, vuil en bouw gerelateerde vervuiling, zodat uw bouwproject straalt wanneer het wordt opgeleverd. Met aandacht voor elk detail zorgen we ervoor dat uw gebouw of woning klaar is voor gebruik, met een onberispelijke afwerking waar u trots op kunt zijn.

Waarom kiezen voor Mattanna?
Deskundigheid:Onze bouwopruimers en schoonmaakteams zijn hoogopgeleid en ervaren in het werken op bouwplaatsen van verschillende omvang en complexiteit.Kwaliteit:We streven altijd naar de hoogste normen van kwaliteit en service, zodat u kunt rekenen op een uitstekend eindresultaat.Veiligheid:Veiligheid staat bij ons voorop. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw bouwplaats veilig en conform alle geldende voorschriften is.Flexibiliteit:We begrijpen dat elk bouwproject uniek is en vereist daarom een flexibele aanpak die aansluit bij uw specifieke behoeften en schema.Betrouwbaarheid:Klanten vertrouwen op ons voor onze betrouwbare en professionele dienstverlening, keer op keer.

Klaar om uw bouwplaats naar een hoger niveau van netheid en efficiëntie te tillen? Neem vandaag nog contact op met het team van Mattanna voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij uw volgende bouwproject. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen.

Logo Smart Letting
Logo Dolphijn makelaardij
Logo Bakker Bloem

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.