Opleveringen

Wij leveren Turn-key op!

Heeft u een grondige reiniging nodig van onlangs gebouwde of gerenoveerde panden om ze klaar te maken voor gebruik? Misschien heeft u een project, verhuizing, ontruiming, verbouwing of renovatie in de planning? Of wilt u uw woning of bedrijfspand grondig laten reinigen voor de verkoop? Het team van Mattanna is gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak; wij verwijderen alle stof en cement-, kit-, lijm- en verfresten. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw project, woning of bedrijfspand turn-key wordt opgeleverd!

Wij zorgen ervoor dat de schoonmaak voldoet aan alle veiligheidsnormen en voorschriften op de bouwplaats. Onze medewerkers hebben de juiste certificaten zoals GPI en VCA.

Verwijdering van bouwafval
Het schoonmaakteam zal alle achtergebleven bouwafval, puin en materialen verwijderen die zich op de bouwplaats bevinden. Een opgeruimde bouwplaats is een veilige bouwplaats.

Stofverwijdering
Grondige reiniging om stof te verwijderen dat zich tijdens de bouw heeft opgehoopt. Dit omvat het schoonmaken van plafonds, muren, vloeren en andere oppervlakken. inclusief moeilijk bereikbare gebieden.

Ramen en glasoppervlakken
Reiniging van gevelglas en separatieglas om stof, stickers, tape, vlekken en andere bouwresten te verwijderen.
Reiniging van oppervlakken
Alle oppervlakken, kozijnen, deuren, vloeren, wanden, trappen en werkbladen, worden grondig gereinigd.

Sanitair schoonmaken
Reiniging van sanitaire voorzieningen, inclusief toiletten, wastafels en douches. Eventueel bouwstof wordt verwijderd en het sanitair wordt gedesinfecteerd.

KeukenruimtesAls er een keuken aanwezig is, worden keukenapparatuur, het exterieur en interieur van de keuken schoongemaakt. Ook hier wordt aandacht besteed aan het verwijderen van bouwstof en vuil.

Vloeronderhoud
Behandeling van vloeren volgens het type materiaal (bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, polijsten). Beschermende coatings kunnen worden aangebracht indien nodig.

Inspectie
Een grondige inspectie dan wel controle om ervoor te zorgen dat alle gebieden zijn schoon gemaakt en klaar zijn voor gebruik.

contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord!

Logo Smart Letting

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.