Opleveringen

Wij leveren Turn-key op!

Bent u op zoek naar een grondige reiniging voor uw pas gebouwde of gerenoveerde pand?

Bij Mattanna begrijpen we dat een vlekkeloze afwerking essentieel is voor een succesvol project. Onze opleveringsschoonmaakservice richt zich op het verwijderen van alle bouw gerelateerde vervuiling, zoals stof, cement, kit, lijm en verfresten. Dit is van cruciaal belang, niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook voor de gezondheid en veiligheid van de bewoners of gebruikers van het pand. Ons gespecialiseerde team gaat met grote zorg te werk, met oog voor elk detail, om ervoor te zorgen dat uw project, woning of bedrijfspand klaar is voor gebruik. Bij een oplevering kan ons team daarnaast ook de glasbewassing of gevelreiniging uitvoeren.

Of het nu gaat om een groot bouwproject, een verhuizing, een ontruiming, een verbouwing of een renovatie, wij staan voor u klaar om het pand 'turn-key' op te leveren. Met Mattanna bent u verzekerd van een professionele aanpak en een resultaat waar u trots op kunt zijn.

opleveringsschoonmaak en glasbewassing aannemer

Wij zorgen ervoor dat de schoonmaak voldoet aan alle veiligheidsnormen en voorschriften op de bouwplaats. Onze medewerkers hebben de juiste certificaten zoals GPI en VCA.

Verwijdering van bouwafval
Het schoonmaakteam zal alle achtergebleven bouwafval, puin en materialen verwijderen die zich op de bouwplaats bevinden. Een opgeruimde bouwplaats is een veilige bouwplaats.

Stofverwijdering
Grondige reiniging om stof te verwijderen dat zich tijdens de bouw heeft opgehoopt. Dit omvat het schoonmaken van plafonds, muren, vloeren en andere oppervlakken. inclusief moeilijk bereikbare gebieden.

Ramen en glasoppervlakken
Reiniging van gevelglas en separatieglas om stof, stickers, tape, vlekken en andere bouwresten te verwijderen.
Reiniging van oppervlakken
Alle oppervlakken, kozijnen, deuren, vloeren, wanden, trappen en werkbladen, worden grondig gereinigd.

Sanitair schoonmaken
Reiniging van sanitaire voorzieningen, inclusief toiletten, wastafels en douches. Eventueel bouwstof wordt verwijderd en het sanitair wordt gedesinfecteerd.

KeukenruimtesAls er een keuken aanwezig is, worden keukenapparatuur, het exterieur en interieur van de keuken schoongemaakt. Ook hier wordt aandacht besteed aan het verwijderen van bouwstof en vuil.

Vloeronderhoud
Behandeling van vloeren volgens het type materiaal (bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, polijsten). Beschermende coatings kunnen worden aangebracht indien nodig.

Inspectie
Een grondige inspectie dan wel controle om ervoor te zorgen dat alle gebieden zijn schoon gemaakt en klaar zijn voor gebruik.

contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord!

Logo Smart Letting
Logo Dolphijn makelaardij
Logo Bakker Bloem

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.