Bellen
Route

meubilair en tapijtreiniging

Uw expert in dieptereiniging

Welkom bij Mattanna, uw betrouwbare partner voor professionele schoonmaakdiensten. Wij begrijpen hoe belangrijk een schone en hygiënische werkplek is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij gespecialiseerde dieptereinigingsdiensten voor kantoormeubilair, vloerbedekking en tapijt, uitgevoerd met de meest geavanceerde sproei/extractie apparatuur. Ook bekleding, autostoelen, headliner en matrassen kunnen met een sproei-extractieapparaat vezeldiep worden gereinigd. Zo worden zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd.

Dieptereiniging met sproei/extractie apparatuur

Onze dieptereinigingsmethode met sproei/extractie apparatuur garandeert een grondige en effectieve reiniging. Deze technologie zorgt ervoor dat vuil, stof en allergenen diep uit de vezels van uw meubilair en tapijt worden verwijderd. Het principe erachter is eenvoudig: water en reinigingsmiddel worden met de sproei-extractiereiniger op het materiaal gespoten en samen met het vuil weer uit de vezels gezogen. Het is daardoor een zeer grondig proces en de droogtijd is duidelijk korter dan bij handmatige reiniging. Hiermee worden diep zittend vuil, dierenhaar en zelfs schadelijke mijten, die zich met name in matrassen maar ook in gestoffeerde meubelen bevinden, grondig verwijderd.

Kantoormeubilair: Stoelen, banken en andere stofferingen worden intensief gereinigd. Onze dieptereiniging verwijdert hardnekkige vlekken en ongewenste geurtjes, waardoor uw meubels er weer fris en verzorgd uitzien.

Vloerbedekking en tapijt: Onze experts zorgen ervoor dat uw vloerbedekking en tapijt weer stralen als nieuw. Met onze dieptereinigingstechniek verwijderen we diepgeworteld vuil en hardnekkige vlekken die met reguliere schoonmaakmethoden niet verdwijnen.

Waarom kiezen voor Mattanna?

Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste sproei/extractie apparatuur voor optimale resultaten.

Ervaren specialisten: Ons team van ervaren professionals voert de dieptereiniging zorgvuldig en efficiënt uit.

Gezonde werkplek: Een grondig gereinigde werkplek draagt bij aan een gezonder binnenklimaat en verhoogt de productiviteit.

Onze dieptereinigingsdiensten in een notendop

Verwijdering van diepgeworteld vuil: Onze techniek dringt diep door in de vezels om vuil en allergenen effectief te verwijderen.

Verlengde levensduur: Regelmatige dieptereiniging verlengt de levensduur van uw kantoormeubilair en vloerbedekking.

Verbeterde hygiëne: Een schoon en hygiënisch interieur draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers en bezoekers.

Bij Mattanna streven we naar perfectie en klanttevredenheid. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair, vloerbedekking en tapijt er niet alleen schoon uitziet, maar ook diep gereinigd en hygiënisch is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze dieptereinigingsdiensten uw kantooromgeving kunnen transformeren. Met een dieptereiniging van Mattanna bent u verzekerd van een schone en gezonde werkplek!

Foto van Mattijs - directie Mattanna B.V.

Een advies gesprek inplannen ?

Direct bellen
meer nieuws

Andere berichten

Mobiele telefoon met Instagram pagina van Mattanna B.V.

Volg onze social media kanalen

U kunt ons vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. Lees hier de laatste updates over de dagelijkse werkzaamheden die wij uitvoeren.

Naar LinkedIn pagina

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies?

Adres

Trawlerweg 22
3133KS Vlaardingen

Bedrijfsgegevens

E-mail
info@mattannabv.com

KVK-nummer
80375294

BTW-nummer
NL861652848B01​

Telefoon

010-795 42 59‍
Buiten kantooruren:
06-85 25 75 92

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.